Nyheder

Skiver til creolerøreringe

31 maj 2013

Skiverne findes i næsten alle farver. De har forskellige størrelser og kan kombineres med blomster.

Se Flex øreringe og Skiver under menuen øreringe

Sæt først en stor skive, og så en lille eller en blomst på en creol, og sammensæt f.eks. så de matcher dagens påklædning. Mulighederne er utallige.

 

 

 


 

Læderarmbånd monteret med glasperler

30. december 2012

Læderarmbåndet fåes i sort og brun. Lukningen sidder synlig på oversiden, som en del af dekorationen. På sølvafslutningen er der monteret få glasperler. Farve kombinationerne er også her mange. 

 

 

 

 

 

 

Øreringe med utallige muligheder

18. november 2012

Kender du det, at dine yndlingsøreringe ikke passer ti det sæt tøj, som du gerne ville have båret dem til?

Det har Ancilla løsningen på. Som noget helt nyt sælger Ancilla nu også blomsterøreringe, hvor selve den farvede glasblomst kan udskiftes efter behag.

Øreringene består af enten sølvørestikker eller sølvcreoler med blomster i glas. Med et snuptag kan glasblomsten tages ud og skiftes med en blomst i en anden farve, sådan at øreringene altid passer til ens humør eller outfit.

Ekstra blomster sælges løse i par, og Ancilla laver dem i stort set alle farver og både i transparent og utransparent glas.

De allerførste par er allerede hos en af vores forhandlere, ByMette i Fredericia.

Se flere billeder af øreringene her.


 

Ancilla smykker i Aarhus og København

17. november 2012

Som noget ganske særligt bliver Ancillas smykker op til jul solgt i Aarhus og København, idet Ancillas samarbejdspartner Art & Batik v/ Dorthe Hinse deltager ved to julemarkeder i byerne. 

De første smykker er allerede i Lokalcenter Bøgeskovhus i Aarhus, hvor de vil være til salg frem til jul. Fra 6. til 16. december har Art & Batik desuden en stand ved julemarkedet ved Frederiksberg Rådhus i København.

De præcise adresser er:

Lokalcenter Bøgeskovhus
Skovlundgårdsvej 51
8260 Viby
Aarhus

Julemarkedet v/ Frederiksberg Rådhus
Smallegade 1
2000 Frederiksberg
København